Sjunde december - Presentation av mig

Jag är en femtonåring som bor i Hälsingland. Två bröder bor under samma tak som mig och mina föräldrar och en liten sötnos som heter Irma och går på fyra ben bor också här.

Jag gillar att ha kläder jag tycker är snygga men är inte särskilt intresserad av att följa trender. Det blir ju att man gör det iaf litegrann men jag följer trenderna inte slaviskt. (hoppas iallafall inte det) Om sanningen ska fram så orkar jag inte bry mig om vad jag har på mig, blir ofta ett par brallor i fin färg och en t-shirt. Ibland anstränger jag mig dock. Men nog om kläder nu, vad kan jag mer berätta...


Jag lyssnar på lite blandad musik, men jag måste lyssna några gånger på en låt innan jag gillar den ibland. Vissa gånger tvingar jag mig att gilla låtar också.


Två gånger i veckan skjutsas jag till tennisträningar och varje gång håller jag på att somna på väg dit. Tennis har jag spelat i ca tre år tror jag men man kan väl inte säga att jag är bra direkt. =P


Jag gillar också att fota och äger en systemkamera som jag fortfarande håller på och leker med inställningarna på. Tyvärr har kameran inte kommit ut så mycket på senaste tiden eftersom jag har ganska mycket skolarbete så här i slutet av terminen. Eller det är inte så mycket skolarbete men jag har inte tagit mig tid helt enkelt.

Något mer ni vill veta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0