sommarlov
Nu har jag, som många andra, sommarlov. Känns skönt. Man har mycket mer tid för att fota och träffa trevliga människor =)

Konfirmerad!

Idag har jag konfirmerats. Konfirmationen i korta drag:
Nervöst fnissande hela vägen till kyrkan och in i den. Litet felspelande på låten jag skulle spela, men det rättades rätt till. Axlar som skakade av skratt när min lilla kusin pep till av glädje under ett tal. Grimaserande när man fick nattvarden. Roade blickar gick mellan oss konfirmander under vår redovisning.

Hemma. Många släktingar på besök, mat och fika åts och jag öppnade en massa kuvert och paket.

Och nu är min kamera beställd! Wiiieee!!! Längtar tills den kommer =DHopplöst likt mig

Jag ska konfirmeras imorgon och tänkte ha mina vita tygskor som jag alltid har, mina andra skor är alltför varma för att ha nu. Jag hade lyckats hålla dem rena ända tills idag, dagen innan konfirmationen. Idag råkade jag såklart smutsa ner dem ordentligt genom att tappa en ketchupflaska framför mig så det sprätter ketchup upp på skorna och byxorna. Och detta hände såklart sent på dagen så alla affärer hade stängt. SÅ TYPISKT!


Som tur är hade mamma fina gladiatorskor som jag fick av henne, supersnällt!

Problem med header, som vanligt

Nu är det så att jag har fixat en header som jag vill prova ha men jag får den inte att synas så jag väntar någon dag med att försöka igen eftersom brorsan ska ha datorn nu ^^

Första bilden på den här bloggen:

Sen så är det nog brännboll imorron, härligt!

Och nu börjar jag igen...

Har flertal gånger gjort en blogg som jag sedan tagit bort. Men nu ska jag försöka hålla fast vid den här och vi får ju se hur det går.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0