Jepp

Nu har jag bestämt mig, det blir någon form av julkalender, en nedräkning till jul liksom. Sedan kommer det såklart komma upp andra inlägg också, men de här är de inlägg ni kan förvänta er att hitta här varje dag. De kommer huvudsakligen handla om mig och mina upplevelser, och jag skulle bli enormt jätteglad om alla som läser dessa små inlägg kommenterar. Det ni kommenterar behöver inte vara vettigt, men om ni får en tanke när ni läser ett inlägg eller har upplevt något liknande, så var inte rädd att dela med er. Ingen tanke eller upplevelse är för dum för att skriva ned.

Julkalender?

Funderar på att göra en julkalender så som jag ser att många andra som bloggar gör (dock uppdaterar de mer och får mer än en kommentar per månad) Men jag tror det vore kul, främst för min egen skull =) Ni märker ju om jag fullföljer detta ^^


Zombiegrönt
Önskelistedags!

Dags o skriva önskelista, i år kommer två önskelistor skrivas av viktiga anledningar *hosthost*
Iaf. Jag ska i år försöka ta det lugnt när jag skriver önskelista och bara önska mig viktiga saker jag verkligen vill ha...


Bild över mormor och morfars trädgård, tagen sisådär en två veckor sedan ^^

24/11-10


Så här såg det ut för någon helg sedan, två helger sedan tror jag... Säga vad man vill men snö kan vara fin också

Förresten! JULAFTON OM EN MÅNAD. Och jag har fått en till fin mössa idag wiiiiiieeee =D

3 vinterbilder


Pluggdag

Idag blir det att plugga men jag har begränsat mig så det är endast ett arbete jag ska jobba med, annars blir det inte att jag gör ett enda xD


Yay!

Det går framåt!
Idag på träningen kändes det jättebra när jag servade, det kändes med andra ord inte helkasst. Är så glad att märka att jag utvecklas =D
Nu måste jag träna engelska som en galning och så ska jag och mamma baka. Ha det gött!

En JÄTTEGAMMAL bild, men det är i Färila som Eva önskade =P Känner du igen dig? ^^


Hoppashoppashoppas

Förhoppningsvis spenderas helgen med två gullungar. HOPPAS! =D

Kolla ett litet hjärta =3

gunga

Jag älskar att gunga. Ha ett par hörlurar i öronen och lyssna på den bästa musiken för ögonblicket. Höja volymen så man bara hör musiken och sina egna tankar blandade till ett. Låta vinden ta tag i håret och låta problemen flyga iväg som en fladdrande fjäril. Sjunga med musiken utan en enda tanke på omvärlden. Sväva en bit ovanför marken utan minsta lust på att sätta ner fötterna. Det är som att sväva ovanför ditt vanliga liv och glömma verkligheten.
Efter ett tag måste du sätta ner fötterna och gå tillbaka till din verklighet. Men då har du haft en stund av egen tid och stegen är lättare än när du gick till gungan.


16/11-10

Sitter och snabbjobbar med sammanfattningen av andra världskriget, orkar inte riktig bry mig om hur den blir (plus att Bohman sa att det bara var en övning) Iaf. Eftersom jag inte kan bara göra en sak åt gången när jag är hemma utan måste distrahera mig med något så har jag "färglagt" en bild på picnik. Så samma bild fast i liiiiiite olika nyanser =) Originalet visar jag inte nu, orka. Här är de/den:

                                   

Måndag 15 november

Fingrarna luktar sågspån och byxorna är alldeles dammiga av sågspånsdamm. Så är det oftast för mig varje måndageftermiddag. Jag är faktiskt glad över att jag var tvungen att ta träslöjd den där gången i åttan. Det var nog det bästa slumpmässiga som hänt mig, för sy kan jag ju göra på min maskin hemma. (påminnelse till mig själv, sy något)

Sitter och kollar på Miss Marple nu, en av de bra gummorna som spelar. En är så torr så det inte är sant men den här gumman är bara gullig.


Ännu en gammal bild men jag gillar färgerna =)

irriterande

Lånar datorn för att lägga in ord på glosboken... Någon av sidorna som är uppe spelar irriterande musik som bara börjar om och om och om... Troligen är det från brorsans sida som jag inte får stänga ned -.-
Iaf ! Tänker nog kolla igenom externa hårddisken och lägga in bilder därifrån eftersom jag inte har knäppt några bilder på senaste som jag känner för att visa upp. Plus att det är lite kul att se bilder från sommaren nu när det börjar bli vinter, kul att blicka tillbaka liksom =)
Visar gammal bild sen skolavslutningen i år =)

Dagen

Idag har jag varit i skolan till ett. Första och sista lektionen var vi allt som allt tre elever i vår klass xD Alla andra var hemma och jobbade och jobbade vid musiken =)

Jag ska snart gå och slå in en julklapp, älskar att fixa med julklappar och ge någon en present som man verkligen tänkt igenom så den är speciell för just den personen.


Förresten! Nu är det snö ute så någon sån här bild går nog inte att ta på ett tag. Hoppas snön inte smälter för jag gillar inte när det bara är slask xD


Halloweenfest

Blandade bilder från min kamera (jag har inte tagit alla, kameran vandrade runt under kvällens gång)


Säg till om ni vill se någon i större format! =)

höst

Det börjar bli lite kyligare nu, frosten var kvar då jag gick hem =)
Lägger in ett inlägg proppfyllt med bilder nu innan jag ska åka iväg på tennisträning ^^

Vilken gillar du bäst?

en liten tanke...

varför skriver man ofta om man mår dåligt men inte lika ofta om man mår bra?

Jiiiiiiiiho

Höstlovet är nu snart över och jag har tillbringat en vecka med min lilla söta galning (som jag har varit tsm med i 2 år nu) =)

Vi har hittat på massa skoj och ett inlägg med bilder kommer såsmåningom! =Dvad har ni gjort på höstlovet?

RSS 2.0