run don't walk the sky is falling through...

Så känns det nu. Som om man måste springa för att hinna med allt. Men egentligen är det tanken på de saker man måste göra, inte själva görandet i sig =)
Men jag har absolut ingen lust att blogga nu. Mindre lust än vanligt.

Längtar tillbaks!

Har haft en helt underbar helg i Ludvika på Miljötinget. Kan inte vänta till nästa år! =)
Bilder från helgen med hemsk kvalité pga en kamera jag inte är van vid kommer senare ^^ Ångrar bara att jag inte tog kontakt med fler personer =(

Miljötinget

Imorron blir det att stiga upp tidigt, åker på miljötinget i Ludvika över helgen. Ganska förväntansfull faktiskt. Tåget går vid sex från Ljusdal så vid halv fem-fem får jag stiga upp. Jippie xD


kommer hem på söndag, ha det bra till dess!=)

buss!

Idag ska jag och min bror och mamma åka till mormor och morfar med buss klockan elva =) Förhoppningsvis kommer jag ta många bilder för det är roligare att fota där än hemma. En lite "ny" miljö liksom.

ticking like a clockJag tror aldrig att jag har haft så tråkigt som jag hade igår. Jag gick nämligen och la mig nio, NIO, på grund av tristress (tråkighet). Positiva med det är att jag är utvilad idag.
Tror jag och Petra bestämde oss för att träffas o fota idag, men jag är inte säker. Får kolla med henne.

frukt, fredag, fika

Jag tycker om citrusfrukter (dock inte skolans apelsinsås). Nu har vi satsumas hemma! Yummy =3
Imorron är det fredag och jag längtar för på fredagar filmar jag, Ebba och Petra till vår video om Ice. Det är jättekul!
Kom just på att det är fredagsfika imorron, kanske jag ska ta med en satsumas? =D


bild från skåne i sommar. Min galning som bor där kommer upp på höstlovet, härligt!


It's a brand new day

Filmade till musikvideon idag, roligt gäng jag hamnat med =)

Imorron är det träning och det uppskattas för då kanske min träningsvärk försvinner haha xD

Ha det bra!

oh

Jag vet att min lillebror har mycket lego så man ser lego överallt, men så här illa visste jag inte att det var


Talk talk talk

Här har ni henne som inte klarar av att få bra fokus på människor om de står långt ifrån. Jag har ingen ANING om vad jag gör fel... Buhu. Aja, det blir till o öva =D
Öva öva öva....

Lillebrorsan i helgen =)

When I see your face

Ska på bio ikv med Petra och Pernilla =) Vi ska se I rymden finns inga känslor. Den verkar så härlig, hoppas den väger upp till mina förväntningar.

One of those days

En av de här mysiga lördagarna när man inte gör något speciellt. Förutom födelsedagsfirande =)

Kortet pappa skulle få =)

Presenten från mig och Johan

Johan och födelsedags"barnet"

Hmm la la

Firar pappa idag, han fyller år på måndag. Kommer bilder sen! =)

Break it apart her heart

Petra är i Ullared o shoppar nu, jag är avis! Inte för att jag direkt behöver nåt men jag skulle vilja ha en vinterjacka. (Har jag ens någon...?)

Idag har jag och Ebba börjat filma på vår och Petras video om Ice. Det känns som om den kommer bli ganska okej. Vi får hoppas den blir supergrym =)

......................................................................................................................................................................................


Ska snart iväg och träna nu =) Bjuder på lite bilder!


Tick tackSimone frågade efter bilder på min klocka, och här är den! Bilderna är väl kanske inte bästa kvalité men men =)

Where are you?


Bilder från i lördags

Spanskapluggande idag, prov imorron. Ska också fota lite tror jag...

It's time for healing

Vattenbilder jag tog nyss. Anledningen till att de kan ha lite olika färg är för att jag lekte med kamerainställningarna ^^


Och för dem som inte gillar att kolla på vatten så lägger jag upp en bild på vad jag hade på mig efter orienteringen(bilden togs delvis pga uttråkning)
                                             

What's the craziest thing you done lately?

Hann knäppa några bilder innan kameran berättade att nu tänker jag självdö för ett ögonblick för nu är batteriet slut. Bara att ladda då så kan jag få in bilderna på datorn sen =)


I dig såg jag ljuset

Lyssnar på Gubben i lådan om och om igen =) En tjej som har en blogg, Anna Wallin, tipsade om den låten och jag fastnade. Förresten så kan jag tipsa om hennes blogg, hon tar jättefina bilder och verkar vara en allmänt härlig person. Att hon har bästa efternamnet skadar ju inte heller ;D

Tror jag ska och knäppa lite kort på vatten nu, får se om det blir bra resultat. Kan lyssna på musik så det hörs i hela huset för det är bara jag hemma, härligt!


Ha det bra! ^^

Tävlingsdags

Jahapp nu försöker man igen =)

Med den här bilden tävlar jag om en canvastavla hos stargirlphoto.

Anledningen till varför jag vill vinna är för att jag skulle vilja ge en canvastavla till mina föräldrar i julklapp, vet nämligen den perfekta bilden som jag skulle ta.

Önska mig lycka till nu =)

I'm really close tonight

Ibland tänker jag på vad jag vill ha för sorts blogg... Fotoblogg? Modeblogg? Musikblogg? Inredningsblogg? Känns som om det vore roligast att bland olika saker. Men om någon läser detta, vad vill ni att jag skriver mer om?


Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks,

Lyssnar på mysmusik nu =) Ska fortsätta med att rensa bland favoriterna på spotify, lägger nämligen in för många låtar där ^^Bild på söta Ebba sen i lördags då vi var till Gävle och shoppade =)

I count the days


Eftersom jag inte orkar skicka ett mail


Lovade Johan att visa bilder på det jag har på mig idag eftersom jag inte orkade förklara riktigt. Men han var inloggad på ebuddy och då kunde inte bilder skickas och maila tar lång tid och krånglar. Därför läggs bilderna upp här och andra får också det stora nöjet (eller missnöjet) att se mina kläder xD

So tell me what I've done

Headern ändrad! Tidigare header:

Ny header ser ni däruppe. Vilken gillar ni mest? =)


Feel what its like to be

Funderar på att ändra header osv till nåt mer "höstigt" Får se hur det blir men så blir det troligen. Ha't bra =)

I wait for youLite bilder från 1a oktober. Kommer nog fler senare

Septemberbilder

Kanske inte bästa kvalité men men =)Ny månad nu. Ikv blir det att gå till kåken ett litet tag och så ska Ebba sova över =) Vi ska nämligen till Gävle imorron, roligt!

RSS 2.0