Here we go again

Skola idag, skola imorron, skola alla dagar... MEN! Jag har skickat efter kläder från HM som nog kommer denna vecka, hoppas hoppas! Hoppas de passar o jag blir nöjd också, jag får hålla tummarna för det! =D

Honestly, I just need to be a bit crazy

Har städat rummet idag och möblerat om... Bilder kommer nog när jag är klar. Sista lovkvällen nu, imorron börjar allvaret igen.  Mimmi bad mig visa bild på min vårjacka, visst kan jag det. Men inte nu =P


You said hey, what's your name

Sundsvall igår. Köpte jättefin skiva o ett skärp. Fick vårjacka och gardiner. Roligt, trevligt, jepp. Åkte slalom med lillebror och mamma idag, jättefint väder med tyvärr hade många andra bestämt sig för o svänga i backarna så det var långa köer till liftarna. Nu ska jag återgå till escape-spelen och The secret diary of Adrian Mole aged 13 3/4.

Ha en bra lördag!Förresten, angående rubriken- Önskar någon trevlig människa sa så till mig någon gång (+ att det finns med i en fin låt av Avril Lavigne) Någon gång måste jag våga säga hej, vad heter du till någon till synes trevlig människa. Men jag tror aldrig att någon vill veta av mig. Aja, jag ska försöka säga hej till någon i London i sommar bara för kul. =)

She is a diamond, I am a stone

Halva lovet har gått nu och tre tennisträningar har avklarats. Imorgon ska jag med familjen till Sundsvall, vi ska köpa grejer till Johans rum och jag ska leta efter en vårjacka. Jag vet vad jag vill ha men ändå inte. Det blir kul i alla fall.
 Lite trist med den gråa himlen just nu men då uppskattar man det fina vädret som jag inbillar mig har varit =)Mina små vänner, bilden tagen i juletider ^^ Söta som attan så man blir lite avundsjuk =P

.


It is not the fall that hurts, it's when you hit the ground

Jag har kommit på en väldigt viktig sak. Jag måste blogga för min egen skull, inte för någon annan. Här ska jag kunna skriva av mig utan att tänka på om någon kommer läsa det. Här ska jag kunna skriva ner kryptiska meddelanden som beskriver hur jag mår utan att tänka på någon annan än mig själv. Bloggen ska bli mitt ställe att vara lite självisk och bara tänka på vad jag tycker och vad jag vill skriva om. Det är så det får bli. Sen om folk vill läsa, visst det är bara trevligt men ingen ska känna sig tvingad att läsa bara för att de känner mig eller av någon annan anledning. Det viktigaste är att jag får det jag vill säga sagt, om någon lyssnar är en helt annan femma.

Du är bäst nu, men du var bättre förr

Om du fick göra ett soundtrack med låtar till ditt liv (som spelat stor roll/är riktigt bra eller gör dig glad/ledsen/arg) Vad skulle du då ta för låtar just nu?


RSS 2.0