Everybody's got their scars, no matter what they tell you, you're beautiful the way you are

Sitter och tittar på tennisplanet.se, letar efter en ny tenniskjol. Har varit underbart väder idag, skönt med lite solsken. Angående rubriken, finns en helt underbar låt som heter Star Song av Bowling For Soup. Lyssna på den, och glöm aldrig att du är fin för just den du är även om det inte alltid känns så!
Slänger med en bild på hur jag såg ut idag! ^^

Träning!

Och än en gång bär det av till tennishallen... Äntligen är jag nästan helt återställd sen de två frakturerna i foten (för er som inte vet, så snubblade jag på en boll första träningen efter jullovet, vilket resulterade i sex veckor på kryckor) Så härligt att spela igen! Någon gång ska jag ge er bilder, men det får bli någon annan gång. Nu får ni ett bildlöst inlägg, igen.
Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll!

Chalet Girl

Såg nyss en bra film som hette Chalet Girl. Inspirerande, och sedan gör det ju inget att Ed Westwick är med ganska mycket heller, ögongodis är ju aldrig fel ;)
Nu ska jag nog fortsätta kvällen med ännu en film och lite matte på sidan om. Ha det gott!
Bild från filmen

Mode- Hur vet man vad som är rätt?

Jag har funderat på det här ganska länge, hur vet man egentligen vad för kläder som passar en? Och vad som är snyggt eller fult? När det gäller träningskläder kan jag lätt ha en egen åsikt och känna att, ja det här är snyggt och bekvämt, det här passar mig. Träningskläder får jag nästan ta mig i kragen så att jag inte köper för mycket och många tröjor i en träningsklädsbutik såsom stadium, team sportia, intersport och adidas känner jag att de är fina, de skulle jag vilja ha. Men i klädbutiker för andra tillfällen som bio, skola, vardag... Ja, då är jag helt ute och cyklar. Vad vill jag ha? Är det här snyggt? Vad skulle passa på mig? Skulle jag använda det här? Tusen frågor snurrar runt i mitt huvud när jag är inne i en klädbutik och ofta slutar det med att jag går ut tomhänt eller köper något basplagg, som ett par strumpbyxor, ett tight vitt eller ett svart linne "baraföratt".


Är jag den enda som känner så här? Kan man lära sig att veta vad som man passar i, vilka köp som kommer hamna i en låda oanvända och vilka som kommer användas med glädje? Är det någon som har några tips? Hur hittar man "sin stil" och hur kommer man ut ur den förvirrande djungeln av kläder? Snälla, oavsett om ni känner att ni har något vettigt att säga i frågan eller ej, kommentera! Jag vill höra era åsikter =)

Tusen år, femton decennier och en dag

Så lång tid känns det som att det har gått sedan jag senast skrev någonting här. Egentligen lika bra, inget vettigt skulle ändå skrivits. Men nu tar jag nya spadtag! Sommaren och våren närmar sig mer och mer, fast nu är marken täckt med ett tunt lager snö så det känns som om våren försöker anlända med myrsteg detta år. Men sånt händer.
ÄNTLIGEN HELG! Vad ska alla mina å så icke existerande läsare göra i helgen? =)

RSS 2.0