Mode- Hur vet man vad som är rätt?

Jag har funderat på det här ganska länge, hur vet man egentligen vad för kläder som passar en? Och vad som är snyggt eller fult? När det gäller träningskläder kan jag lätt ha en egen åsikt och känna att, ja det här är snyggt och bekvämt, det här passar mig. Träningskläder får jag nästan ta mig i kragen så att jag inte köper för mycket och många tröjor i en träningsklädsbutik såsom stadium, team sportia, intersport och adidas känner jag att de är fina, de skulle jag vilja ha. Men i klädbutiker för andra tillfällen som bio, skola, vardag... Ja, då är jag helt ute och cyklar. Vad vill jag ha? Är det här snyggt? Vad skulle passa på mig? Skulle jag använda det här? Tusen frågor snurrar runt i mitt huvud när jag är inne i en klädbutik och ofta slutar det med att jag går ut tomhänt eller köper något basplagg, som ett par strumpbyxor, ett tight vitt eller ett svart linne "baraföratt".


Är jag den enda som känner så här? Kan man lära sig att veta vad som man passar i, vilka köp som kommer hamna i en låda oanvända och vilka som kommer användas med glädje? Är det någon som har några tips? Hur hittar man "sin stil" och hur kommer man ut ur den förvirrande djungeln av kläder? Snälla, oavsett om ni känner att ni har något vettigt att säga i frågan eller ej, kommentera! Jag vill höra era åsikter =)

Kommentarer
Postat av: Linnea

Tack för kloka ord Ellinor <3

2012-04-23 @ 17:50:23
URL: http://proudtobblonde.blogg.se/
Postat av: ellina

Det som brukar funka bäst är om man går in i en affär och blir kär i något plagg direkt! :)

2012-04-24 @ 23:39:47
URL: http://swerin.webblogg.se/
Postat av: Linnea

Håller med ellina! I mitt fall så är det bara så att man blir kär vid första ögonkastet och då bara vet man att man vill ha den och då slösar man inte pengar på andra småprylar som man ''kanske'' skulle kunna använda nångång :) fast jag vet inte hur det är i ditt fall, alla är väl inte som mej och blir kär i kläder haha xD Men om du går in i en butik, tänker ''åh vilken fin T-shirt, den skulle passa jätte bra på den och den tjejen om hon såg ut så och så'' då ska man ALLTID prova kläderna, även om man nu säger till sig själv att den inte passar en. För i många av mina fall har det varit så att jag tyckt att någonting varit jätte fint men tänkt att det inte passar mej och att det inte är min stil, då bara för att trotsas brukar jag prova kläderna och förvånansvärt många gånger sitter det jätte bra fast att man inte trodde det från början! :) Och då om du provar på olika kanske du hittar en helt ny stil som du vill prova på! :D

2012-04-26 @ 20:26:57
URL: http://proudtobblonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0