Helg ^^

Har jobbat en vecka nu, har tur att jag har Mikaela att jobba med! Hon är en ängel ^^ Två veckor kvar, sedan är vi klara. Kommer sakna gamlingarna lite när vi slutar...

Sommarjobb

Har jobbat i tre dagar och längtar lite till helgen, då man kan sova ut och inte behöver kliva upp kvart i sex för att vara på jobbet sju. Men det är värt det när man får lite arbetserfarenhet och lön för mödan! 

Tell me I'm a wreck

 
Oavsett om man kan relatera till den här låten eller inte så är den bra.
Älskar delen "I guess you never knew me at all"
 

Suck....

Ännu en måndag, ännu en träning. Så långt är allt bra, jag gillar mina tennisträningar. Men ännu en måndag då himlen börjar bli mörk när klockan närmar sig åtta. Regn=ingen träning. SÅ FRUSTRERANDE. Hoppas vädret håller i sig, jag måste få en riktig träning för en gångs skull.

UPDATE:
Självklart, regn nu igen. Bara att vänta en vecka och hoppas på bättre väder då.


Devil on my shoulder

Inte bara en grymt fin låt, den inspirerar mig till hur jag vill att min sommar ska bli. Inte själva texten själv, utan den känsla som låten får mig att känna. Hemskt fin video också, för mig symboliserar den frihet och lycka, men det beror väl på vad ditt liv har gett dig för erfarenheter. Tänk om jag kunde skriva sådana låtar eller sjunga som henne! Det vore inte helt dumt.
Vet du några låtar som du vill dela av dig med till mig? Uppskattar låttips!
Nu gäller det.

Nu är det dags. Sommarlov. Sommarlovet då jag ska bli fit for fight, midsommaren som ska spenderas med söta snälla tremänningen, sommarlovet med första sommarjobbet. Hur ska det gå? Kommer det leva upp till förväntningarna?
Hur kommer just DITT sommarlov se ut? Vad har du för planer och förväntningar?
Två bilder från förrförra sommaren

RSS 2.0